Laat Ons uw Website Bouwen

Van One Page Websites Tot E-commerce Websites
En Alles Daartussenin
Voor zeer betaalbare prijzen!

Bezoek Ons

Albergastraat 38
Paramaribo- Suriname
(00597) 439505
(00597) 8515376
Openingstijden: 24/7

Vooraf Een Goede Planning Maken
Wat kost een Website?
Wilt U Ook Een Logo En VisiteKaartje?

Wij Kunnen Ook Deze Voor U Ontwerpen

Dit Is Wat Wij Onder Andere Bieden

Diverse Soorten Websites Bouwen
Als Extra Services Bieden Wij O.a:
Onderhouds – contracten
Hosting service
Domein Naam Registratie
Teksten Schrijven
Logo’s En Visite Kaartjes Ontwerpen
Ga Direct Naar Extra Diensten

Ervaar Onze Demonstratie Websites en Ontdek Maatwerk Webdesign

Stel je voor dat een website je online visitekaartje is.
We hebben demonstratie- ontwerpen, die je kunt uitproberen voordat je beslist.
We begrijpen dat elk bedrijf anders is, dus we maken een website die helemaal bij jou past.
Ontdek hoe we een op maat gemaakte website kunnen creëren die jouw visie weerspiegelt.

Onze Prijs Tabellen

De prijzen hieronder zijn standaard starttarieven voor de diverse soorten websites die we bouwen. Extra kosten, zoals bijkomende functies, betaalde stockfoto’s, extra pagina’s, enzovoort, worden berekend op basis van specifieke tarieven, per uur, per item, enzovoort en zullen als zodanig gefactureerd worden.
Kijk op EXTRA DIENSTEN

WebDesign voorwaarden 4x4 rental.

Algemene Voorwaarden - 4x4 Rental WebDesign

Laatst bijgewerkt op 1 november 2023

Welkom bij 4x4 Rental WebDesign! We willen ervoor zorgen dat iedereen begrijpt hoe onze diensten werken, dus lees alsjeblieft deze Algemene Voorwaarden aandachtig door. Als u niet akkoord gaat met deze voorwaarden, dan kunt u helaas geen gebruik maken van onze diensten.

1. Acceptatie van de Voorwaarden

Het eerste wat u moet weten is dat door onze diensten te gebruiken, u akkoord gaat met deze Algemene Voorwaarden. Als u hiermee niet akkoord gaat, raden we u aan om onze diensten niet te gebruiken.

2. Diensten

We bieden diensten op het gebied van webdesign en andere digitale oplossingen. We werken samen met u om uw website te creëren volgens uw wensen en behoeften. Dus, als u een unieke website nodig hebt, ben u hier aan het juiste adres!

3. Offertes en Prijzen

Voordat we beginnen met uw project, geven we u een offerte. Hierin staat wat we voor u gaan doen en hoeveel het gaat kosten. We houden rekening met de complexiteit van het project.
Belangrijk: de prijzen in de offerte zijn exclusief belastingen, tenzij we iets anders hebben afgesproken.

4. Betaling

We begrijpen dat webdesign soms ingewikkeld kan lijken, maar onze betalingsregeling is heel eenvoudig. Voordat we beginnen met het bouwen van uw website, vragen we u een aanbetaling van 50% te doen. Dit helpt ons om aan de slag te gaan.

Nadat uw website klaar is en u helemaal tevreden bent met het resultaat, vragen we om de overige 50% van de betaling. Maakt u zich geen zorgen, alle kosten worden van tevoren in uw offerte gespecificeerd, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

Op deze manier houden we de zaken helder en transparant, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over onverwachte kosten. Wij willen dat u blij bent met uw website, en onze betalingsvoorwaarden zijn ontworpen om dat mogelijk te maken.

Betalingstermijnen worden vermeld in de offerte. 4x4 Rental  WebDesign behoudt zich het recht voor om projecten op te schorten of stop te zetten bij niet-betaling volgens de overeengekomen voorwaarden.

5. Intellectueel Eigendom

Wat we voor u maken, blijft ons eigendom, tenzij we iets anders afspreken. Dit betekent dat u niet zomaar onze creaties kunt gebruiken zonder onze toestemming.

6. Revisies en Aanpassingen

In de offerte staat hoeveel wijzigingen u kunt aanvragen. Als u meer wijzigingen wilt dan wat in de offerte staat, kan dit extra kosten met zich meebrengen.

7. Hosting en Onderhoud

Hosting- en onderhoudsdiensten kunnen worden aangeboden tegen afzonderlijke voorwaarden.

8. Beëindiging van Diensten

4x4 Rental WebDesign behoudt zich het recht voor om diensten op elk moment te beëindigen als de klant zich niet aan deze voorwaarden houdt of als dit om andere redenen noodzakelijk wordt geacht.

9. Aansprakelijkheid

4x4 Rental WebDesign is niet aansprakelijk voor enige directe, indirecte, speciale, incidentele of gevolgschade die voortvloeit uit het gebruik of de onmogelijkheid om onze diensten te gebruiken.

10. Toepasselijk Recht

Deze Algemene Voorwaarden worden beheerst door en geïnterpreteerd in overeenstemming met de wetten van Suriname.

Bedankt dat u de tijd hebt genomen om onze Algemene Voorwaarden door te nemen. We zijn er om u te helpen, dus als u vragen hebt, laat het ons weten!